Industrievloeren

DRANK


Voor de drankenindustrie is het heel belangrijk dat men een vloersysteem heeft die een zeer hoge bestandheid bied tegen mechanische-, chemische- en thermische bestandheid. Denk hierbij aan vallende flesjes, palletwagens en belasting van heet water in combinatie met alcohol of glucose. Daarom moet een vloer in de drankenindustrie van een extreem hoge kwaliteit zijn.

Wij van ASB hebben vloersystemen toegepast in wijnkelders, frisdrankproducenten, distilleerderijen en tal van andere producenten van dranken. Om aan al deze eisen te voldoen worden hier in de meeste gevallen de ASB KERAMIEK vloersystemen toegepast.

Dit heeft zeker voor in de wijnkelders ook te maken met de karakteristieke uitstraling die een ASB KERAMIEK vloer geeft, maar in het belangrijkste geval is het toch de kracht van de vloer die de doorslag geeft.

Andere vloersystemen die veel in de drankenindustrie toegepast worden zijn de ASB Z1 vloer en de ASB PU-CRETE. Deze hoogwaardige kunststofvloersystemen voldoen aan alle eisen waaraan aan een vloer in de drankenindustrie moet voldoen.


VLOERSYSTEMEN


Bij welke vloersystemen voor deze categorie geschikt zijn..

Scroll to Top