Industrievloeren

CONSERVEN


Bij conserven fabrieken wordt veel met zuren en logen gewerkt, waardoor veel vloeren niet geschikt zijn voor deze industrie.

Ook moeten de vloersystemen een zware mechanische bestandheid hebben, om weerstand tegen palletwagens en vallend glas te kunnen bieden. Daarbij komt dan ook nog de hoge thermische bestandheid waar de vloer aan moet voldoen en dan blijven de hoogwaardige vloersystemen van ASB over. In veel conserven fabrieken hebben we ASB KERAMIEK vloersystemen toegepast, omdat de bedrijven waar we veel voor werken hier een goede ervaring mee hebben en niks anders meer willen.

Door de verscheidene opbouwmogelijkheden kan men altijd tot de juiste vloeropbouw voor uw bedrijf komen, waardoor deze vloer ook zo geliefd is. Andere vloersystemen die deze bestandheid kunnen evenaren zijn de ASB Z1 en de ASB PU CRETE.

De thermische bestandheid van deze vloeren gaan ver over de 100°C, de ASB Z1 gaat zelfs tot 300°C wat het een uniek systeem maakt, want geen enkele andere kunststofvloer kan deze thermische belasting verdragen.


VLOERSYSTEMEN


Bij welke vloersystemen voor deze categorie geschikt zijn..

Scroll to Top