Industrievloeren

CHEMIE


In de chemische industrie moet men zich houden aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen. De mechanische en chemische belasting vormt een grote bedreiging voor de vloer. Daarbij komt ook nog dat vloeren elektrisch geleidend of juist antistatisch moeten zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de chemische sector weten wij van ASB wat de normen voor deze vloeren zijn. Zo hebben wij de ASB KERAMIEK vloersystemen die ook elektrisch geleidend of antistatisch verwerkt kan worden, maar ook de ASB WHG kunststofvloersystemen worden hier toegepast en gekeurd op functionaliteit. In sommige gevallen worden deze systemen in combinatie verwerkt.

Dan wordt de ondervloer van een WHG kunststofvloersysteem voorzien, waar vervolgens een ASB KERAMIEK vloer overheen aangebracht wordt, om er zo voor te zorgen dat er geen mogelijkheid meer voor vloeistoffen bestaat om door de vloer heen te dringen. Dit systeem hebben we al bij meerdere chemie concerns met succes toegepast. Ook hebben we de mogelijkheid de ASB KERAMIEK vloersystemen met een extra chemisch bestendige voeg af te dichten.


VLOERSYSTEMEN


Bij welke vloersystemen voor deze categorie geschikt zijn..

Scroll to Top