Industrievloeren

BROUWERIJ


In brouwerijen worden zeer hoge eisen aan de mechanische-, chemische- en thermische bestandheid van de vloer gesteld. Wij van ASB werken al meer dan 35 jaar met brouwerijen en weten daarom precies waaraan een hoogwaardige industrievloer moet voldoen. De meeste grote en ook kleinere brouwerijen kiezen daarom voor een industrievloer van ASB.

Hierbij gaat hun voorkeur vaak uit naar een ASB KERAMIEK vloer, welke in verschillende opbouwen verkrijgbaar is, om zo aan alle wensen en eisen van de klant te kunnen voldoen zowel thermisch, mechanisch en chemisch. Ook de karakteristieke uitstraling van een ASB KERAMIEK vloer wordt zeer geapprecieerd.

Onlangs hebben wij de exclusiviteit van een kunststofvloersysteem verkregen, mede door de deskundigheid en vertrouwen in onze ervaren en gecertificeerde applicateurs. Dit nieuwe ASB Z1 vloersysteem heeft een extreem hoge thermische bestandheid tot wel 300°C. Dit is uniek in voor een kunststofvloer en wij zijn hier dan ook uitermate trots op. Ook heeft de vloer een hoge chemische-en mechanische bestandheid. Daardoor zal deze vloer ook in brouwerijen tot zijn recht komen.

Een ASB PU-CRETE is een vloersysteem dat ook in brouwerijen toe te passen is. Met een thermische bestandheid tot 150°C (bij een opbouw van 10 – 12 mm) is de ASB PU-CRETE een hoogwaardige industrievloer die bij verscheidene brouwerijen is toegepast.

Zoals u hebt gelezen bieden wij voor brouwerijen een aantal mogelijkheden voor een hoogwaardig vloersysteem wat altijd aan uw wensen en eisen zal voldoen.


VLOERSYSTEMEN


Bij welke vloersystemen voor deze categorie geschikt zijn..

Scroll to Top